Anghinare cu trei tipuri de branza atkins

Un fel de mancare rapid si delicios, perfect pentru orice moment al zilei.
Ingrediente:

  • 8 inimi de anghinare oparite
  • 1 lingura de usturoi tocat marunt
  • 150 ml supa de legume
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 2 lingurite frunze de patrunjel tocate marunt
  • 6 frunze de busuic, maruntite
  • 100 gr branza Fontina
  • 100 gr schweitzer
  • 100 gr parmezan

Preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 200 de grade.
  2. Puneti intr-o tava anghinarea,presarati deasupra usturoiul si turnati supa de legume.
  3. Amestecati uleiul cu sucul de lamaie, turnati-l in tava si presarati busuiocul,patrunjelul si branza, punand parmezanul ultimul.
  4. Acoperiti tava cu o folie de aluminiu si introduceti in cuptor pentru aproximativ 15 minute.
  5. Dati folia jos si bagati tava iar in cuptor pana cand se face o crusta aurie deasupra, aproximativ 25 de minute
  6. Serviti preparatul la temperatura camerei.

Portii: 4
Timp de preparare: 1 ora
Informatii nutritionale pentru o portie:

  • Carbohidrati: 2,8
  • Fibre alimentare 1
  • Proteine: 11,5
  • Lipide: 21,5
  • Calorii: 249

Se poate consuma la:

retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *