Bezele Dukan

Un desert simplu dar foarte delicios!

Ingrediente:

  • 4 albusuri
  • indulcitor
  • esenta
  • 3-4 picaturi de otet

Mod de preparare:

  1. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 3-4 picuri de otet.
  2. Se adauga indulcitorul si esenta si se continua mixarea pana se obtine o spuma lucioasa.
  3. Pe o tava tapetata cu hartie de copt, cu un posh, se formeaza bezelele.
  4. Tava se introduce in cuptor, pe cea mai inalta treapta, la foc minim.
  5. Se verifica in mod constant sa nu se arda, dar fara sa deschideti usa cuptorului.
  6. Dupa ce s-au racit, se scot din tava cu ajutorul unui cutit.

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *