Blat de tort dukan

Un blat de baza pentru orice tip de tort, folositi crema preferata si aveti tortul preferat!

Ingrediente:

  • 3 linguri amidon de porumb
  • 3 linguri lapte praf
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 250 gr iaurt cu 0,1% grasime
  • esente la alegere
  • indulcitor dupa gust

Mod de preparare:

  1. Albusurile se bat spuma cu mixerul, la viteza maxima, timp de 5 minute, se adauga indulcitorul si se amesteca pana se obtine o crema alba, lucioasa.
  2. Celelalte ingrediente se amesteca si apoi se incorpreaza in albusuri, amestecand incet, de sus in jos.
  3. Compozitia se toarna intr-o forma de silicon, sau intr-o forma tapetata cu hartie de copt, si se introduce in cuptorul preincalzit la 160 de grade, timp de 40 de minute.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *