Calamar umplut dukan

Ingrediente:

  • 3 calmari medii
  • 2 linguri de tarate de ovaz
  • 1 lingura de tarate de grau
  • un ou
  • un pahar de piure de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • ardei iute
  • patrunjel
  • sare și piper

Mod de preparare:

  1. Se amesteca cu taratele cu oul, patrunjelul, un catel de usturoi pisat, piper și un praf de sare.
  2. Se umple fiecare jumatate de calmar si se inchide cu o scobitoare.
  3. Intr-o craticioara se pun piureul de rosii, ardeiul iute, catelul de usturoi ramas, patrunjel si un praf de piper.
  4. Peste sos se pun calamarii umpluti, se acopera cu un capac.
  5. Se lasa la fiert pe aragaz pana se reduce tot lichidul.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *