Carpaccio de vita cu rucola si capere atkins

Combinația de arome proaspete, picante, in acest aperitiv bogat il face perfect pentru tot parcursul anului.

Ingrediente:

  • 350 grame muschi file de vita
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de capere
  • 500 grame de rucola, taiata subtire
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan pentru ornat

Preparare:

  1. Rulati carnea de vita in folie de plastic si bagati la congelator o ora.
  2. Taiati carnea de vita de-a lungul fibrei in 6 felii.
  3. Intre doua folii de plastic bateti carnea pana are aproximativ 2-3 milimetri grosime. Rulati feliile in folie de plastic si bagati la frigider o ora.
  4. Intr-un blender procesati zeama de lamaie, otet, ulei si sare pana se omogenizeaza.
  5. Se toarna intr-un castron si se adauga caperele.
  6. Asezati feliile de carne pe farfurii si puneti deasupra rucola si jumatate din sos.
  7. Radeti deasupra un pic de parmezan.
  8. Sosul ramas se serveste separat.

Protii: 6

Timp de preparare: 20 minute

Informatii nutritionale pentru o portie:

  • Carbohidrati: 1 grame din care fibre alimentare 0,5 grame
  • Proteine: 11 grame
  • Grasimi: 19,5 grame
  • Calorii: 226

Se poate consuma la:

retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *