Cheesecake clasic dukan

Un cheesecake delicios, care te va cuceri imediat!
Ingrediente:
Pentru biscuit:
- 4 linguri de tarate de ovaz
- 2 linguri tarate de grau
- 4 linguri de lapte praf degresat
- 2 oua
- 2 lingurite de cacao degresata
- indulcitor
- esenta de migdale
Pentru Ganache:
- 600 grame branza 0,2% grasime
- 3 oua
- 4 linguri lapte de praf degresat
- indulcitor
- esenta de vanilie
- 1 varf de cutit de sare
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 de grade.
Biscuit:
- Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o compozitie omogena.
- Pasta obtinuta se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Se coace 10 minute, aluatul trebuie sa fie copt bine.
- Se scoate biscuitul si de rupe bucatele mici.
- Intr-o forma de silicon puneti bucatile de biscuit si umeziti cu lapte pentru a fi cat mai compact.
Ganache:
- Amestecati branza cu laptele praf.
- Se adauga sarea, indulcitorul, ouale, unul cate unul si esenta si se amesteca foarte bine.
- Se toarna acest amestec in forma de silicon, deasupra blatului din biscuiti.
- Se coace 36 minute la 150 grade.
- Se pastreaza in frigider.
Se poate consuma la:
Etapa de Consolidare



Leave a Reply