Ciocolata Dukan

O ciocolata permisa in dieta!

Ingrediente:

  • 500 ml lapte 0,1% grasime
  • 2 linguri cacao degresata
  • 2 linguri branza 0,2% grasime
  • esenta de nuca
  • esenta de unt
  • esenta de rom
  • 1 plic gelatina
  • indulcitor dupa gust

Mod de preprare:

  1. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic.
  2. Cacao se dizolva cu putin lapte, pana devine un sos cremos.
  3. Se adauga restul de lapte si se incalzeste, dar aveti grija sa nu fiarba deoarece ciocolata se va arde.
  4. In laptele cu cacao se adauga aromele, indulcitorul, branza si gelatina si se omogenizeaza.
  5. Se lasa la racit si inainte sa se inchege complet, se amesteca foarte bine cu un tel pana amestecul devine neted si omogen.
  6. Amestecul se pune in forme de silicon si se tine in frigider cateva ore.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *