Dieta cu lamaie – slabeste 5 kg in 2 saptamani

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa alegi cea mai eficienta dieta care sa ofere cele mai bune rezultate. Dieta pe baza de lamaie este una dintre cele mai eficiente si a devenit una extrem de populara.

Tinerea unei diete poate fi o provocare pentru unele femei, dar de obicei este una simpla si foarte eficienta. Ceea ce o face asa de splendida este faptul ca te ajuta sa slabesti repede si usor, dar in acelasi timp detoxifica organismul.

Tot ce trebuie sa faci este sa bei un pahar de apa cu lamaie pe stomacul gol in fiecare dimineata. Acest obicei trebuie sa fie repetat in mod regulat timp de doua saptamani. Dupa 14 zile vei fi mai subtire si mai sanatoasa, deoarece ai eliminat toate toxinele din corp.

Lamaia este un citric bogat in vitaminele A, B, B6 si C, dar si in mineral precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, seleniu, sodiu, fier, in plus, contine si acid citric, proteine si antioxidanti, toate fiind substante nutritive necesare organismului.

Programul dietei pe baza de lamaie:
Prima data se bea paharul cu apa si suc de lamaie dimineata pe stomacul gol, dar in cantitati diferite. Mai sunt sugerate cateva exercitii cadio foarte eficiente, exercitii diferite pentru fiecare zi, care vor accelera procesul de pierdere a kilogramelor.

Ziua 1
Bea sucul de la o lamaie diluat intr-o cana cu apa.

Exercitiu: Folosind puterea picioarelor si a soldurilor, sari cat poti de sus, in timp ce ridici si mainile. Lasa ca muschii sa absoarba impactul. Repeta acest mic exercitiu 40 de secunde, apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 2
Bea un pahar de apa diluat cu sucul de la 2 lamai.

Exercitiu: Începe printr-o pozitie de fandare, piciorul drept inainte, piciorul stang inapoi, ambii genunchi sa formeze un unghi de 90 de grade. Sari in sus si trece picioarele in aer, aterizand cu o fandare cu piciorul stang inainte si cel drept in spate. Repeta aceasta miscare timp de 40 de secunde, apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 3
Bea sucul de la 3 lamai pe care il diluezi in 3 cani de apa proaspata.

Exercitiu: Pune pe podea o greutate si ghemuieste-te in partea dreapta a acesteia, aducand varful degetelor de la maini pe podea. Sari cu ambele picioare, aterizand cu piciorul stang langa greutate. Repeta 40 de secunde, apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 4
Stoarce 4 lamai pe care le diluezi in 4 cesti de apa proaspata.

Exercitiu: Începe intr-o pozitie scandura si ridica piciorul drept spre umarul stang, aterizeaza cu genunchiul indoit si du piciorul drept in spate pana atingi mana stanga. Revii la pozitia de scandura, si faci la fel, doar ca incepi cu piciorul drept si apoi cu piciorul stang, timp de 40 de secunde fiecare miscare.

Ziua 5
Stoarce sucul de la 5 lamai si-l diluezi in 5 cani cu apa proaspata.

Exercitiu: Stai pe spate si tine mainile in sold. Lasa-te pe spate in timp ce ridici picioarele in sus. Revin-o la pozitia initiala si ridica-te in picioare, folosind mainile pentru a te ajuta. Adauga intensitate prin miscarea mainilor in sus si-n jos la fiecare miscare. Repeta 40 de secunde, si apoi, te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 6
Stoarce sucul de la 6 lamai, pe care-l diluezi in 6 pahare de apa proaspata.

Exercitiu: Aseaza-te in pozitia de flotari, executa cateva miscari, cat mai repede, alternativ. Atinge degetele de la picioare pe podea, cu fiecare trecere. Repeta 40 de secunde, si apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 7
Bea sucul de la 3 lamai diluat in 10 cesti de apa. Mai mult de atat, in ziua a saptea, ar trebui sa adaugi o lingura de miere in bautura, si savureaz-o pe tot parcursul zilei.

Exercitiu: Pune piciorul drept lateral si indoaie genunchiul stang in fandare, mergand la un nivel in care poti atinge podeaua cu mana. Treci rapid picioarele in aer pentru a trece fandarea pe partea cealalta. Repeta 40 de secunde, apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 8
Bea sucul de la 6 lamai diluat in 6 pahare de apa.

Exercitiu: Sarituri in lungime – sari inainte in masura in care poti ateriza cu ambele picioare, aterizand cu genunchii moi. Sari in lungime in directia opusa. Repeta, sarind inainte si inapoi, 40 de secunde.

Ziua 9
Sucul de la 5 lamai diluat in 5 cani cu apa proaspata.

Exercitiu: Stai ghemuita si pune mainile pe podea la picioare. Într-o miscare explozibila, sari indepartand picioarele si mainile. Adauga un salt la sfarsit pentru mai multa intensitate. Repeta 40 de secunde, si apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 10
Sucul de la 4 lamai diluat cu 4 cesti cu apa proaspata.

Exercitiu: Sari drept, aterizand cu piciorul drept in fata, apoi imediat fa un salt lateral spre stanga, sarind in masura in care poti pastra o distanta mica fata de sol. Repeta aceste miscari 40 de secunde, apoi te odihnesti 20 de secunde.

Ziua 11
Sucul de lamaie de la 3 lamai diluat in 3 cani de apa proaspata.

Exercitiu: Adu genunchiul stang pana la piept, in timp ce cotul drept il duci spre genunchi. Adu piciorul drept in jos, si du-l lateral spre piciorul stang, si faci la fel si cu celalalt timp de 40 de secunde.

Ziua 12
Sucul de lamaie de la 2 lamai diluat cu 2 pahare de apa proaspata.

Exercitiu: Începe intr-o pozitie ghemuit si sari in sus, in tinp cu inconjori genunchii cu bratele, si revii la pozitia initiala. Sari din nou, de data aceasta incepe cu bratul stang. Continua alternativ timp de 40 de secunde, si apoi reapaus 20 de secunde.

Ziua 13
Sucul de la o lamaie diluat cu o cana de apa.

Exercitiu: Stai dreapta cu un picior in fata. Atinge cu degetele mainii drepte degetele piciorului stang, repede, fara sa indoi genunchiul, apoi faci la fel cu cealalta mana si cu celalalt picior. Repeta 40 de secunde alternativ, apoi repaus 20 de secunde.

Ziua 14
Repeta acelasi procedeu ca in ziua a saptea. Amesteca sucul de la 3 lamai diluat in 10 cesti cu apa proaspata si o lingura de miere, bautura pe care o savurezi intreaga zi.

Exercitiu: Tine picioarele apropiate si impinge piciorul drept si fa un pas in partea stanga, in timp ce deschizi larg bratele in sus. Acum impinge piciorul stang in partea dreapta, lateral. Sari foarte aproape de sol si fa pasii mari pentru a ridica rata de batai a inimii. Repeta 40 de secunde, apoi repaus 20 de secunde.

Info:
Retine ca este important sa bei aceasta bautura cu cel putin o ora inainte de mese. Daca este posibil, ar trebui sa bei tot dintr-o data. Daca nu reusesti, incearca sa bei mai mult dimineata. În plus, nu este recomandat sa bei apa cu lamaie in timp ce mananci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *