Extract de anghinare pentru slabire

Frunzele de anghinare sunt utilizate in mod obisnuit in bucatarie, unde de obicei sunt pregatite fierte sau in aburi pana se inmoaie. Frunzele sunt eliminate si mancate pe rand, si pot fi inmuiate in sos, otet, unt, maioneza, usturoi, suc de lamaie sau alte sosuri. In Franta, anghinarile sunt o companie foarte adesea prajit. In Italia, inimile de anghinare in ulei sunt comune pentru pizza de primavara. Ceaiul de anghinare este, de asemenea, disponibil in zona produselor comerciale.

In afara de utilizarile culinare principale, anghinarea si extract de anghinare pentru pierderea in greutate, de asemenea, ofera o gama larga de beneficii in sanatatea oamenilor. Numeroase studii efectuate pe anghinare, au dovedit ca prezinta proprietati de antioxidant, reduc colesterolul plasmatic la adulti hipercolesterolemici (cu nivel ridicat de colesterol), reduce simptomele sindromului de colon iritabil si, de asemenea, imbunatatesc calitatea vietii la oameni cu dispepsie concomitenta (indigestie).

Apoi au fost explorate unele dintre aceste beneficii de sanatate oferite de anghinarea pentru slabit si au fost facute poze cu studii clinice pe anghinare si extract de frunze de anghinare.

Beneficii de sanatate ale extractului frunzelor de anghinare utilizate la slabirea rapida

In investigatia noastra de utilizare a anghinarii pentru scaderea in greutate, am revizuit numeroase studii clinice umane, care demonstreaza in mod clar multe beneficii de sanatate oferite de extractul de frunze de anghinare – este important sa retineti aici ca in timp ce unele studii pe animale au fost efectuate in laborator, cele mai multe dintre recenziilor acestor studii au fost efectuate cu fiinte umane reale, ceea ce este important, deoarece acestea sunt mai mult relevante ca rezultate reale pentru subiecti umani, spre deosebire de rezultatele la animale. Dupa cum a fost mentionat mai sus, exista multe beneficii de sanatate produse de anghinare, si includ:

Proprietatile antioxidante ale dietei cu anghinare:

  • Reduce simptomele de indigestie
  • Reduce simptomele sindromului de colon iritabil
  • Reduce nivelul de colesterol plasmatic la persoanele cu nivel ridicat de colesterol

Extractul de frunze de anghinare pentru pierderea in greutate – Reduce colesterolul

Asa cum am mentionat mai devreme pe scurt, dieta cu extract de frunze de anghinare reduce nivelul de colesterol. In studiul mentionat mai sus, desi a fost conceput pentru a determina proprietatile antioxidante aledietei cu anghinare, a constatat si ca extractul de anghinare reduce semnificativ nivelul de colesterol din cantitati competitive. Iata-ne oferind doua studii suplimentare privind efectele benefice ale anghinarei in reducerea nivelului de colesterol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *