Ficatei de pui la tigaie cu rosii si ardei capia dukan

Ingrediente:

  • 500 gr. ficat de pui
  • o ceapa mica
  • o legatura de patrunjel
  • boia dulce

Instructiuni de preparare:

  1. Asigurati-va ca ficatul nu are pielite sau alte impuritati si condimentati-l cu putina boia dulce.
  2. Curatati ceapa, spalati-o si tocati-o marunt.
  3. Incingeti o tigaie antiaderenta si puneti ceapa la rumenit, cu un praf de boia dulce.
  4. Adaugati putina apa (cam 2-3 lingurite) si apoi puneti si ficatul sa se rumeneasca frumos alaturi de ceapa.
  5. Dupa cateva minute, intoarceti ficatul si pe cealalta parte.
  6. Spalat patrunjelul, curatati-l si tocati-l marunt.
  7. Asezati ficatul pe platou si presarati patrunjel.

Portii: 2

Timp de preparare: aproximativ 20 minute

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *