Frigarui marocane de curcan

Ingrediente:

  • 500 grame piept de curcan
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 2 catei de usturoi zdrobit
  • 1/2 lingurita de ghimbir
  • 1/2 lingurita de turmenic
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • un varf de lingurita de sofran

Instructiuni de preparare:

  1. Taiati pieptul de curcan in cuburi si eliminati orice grasime vizibila. Intr-un castron amestecati pieptul de curcan cu restul de ingrediente, acoperiti cu folie de plastic si lasati in frigider o ora sa se marineze.
  2. Puneti bucatile de pui pe bete si gatiti fie pe gratar fie intr-o tigaie cu fundul striat pe toate partile pana cand carnea este facuta.

Timp total de preparare: ~2 ore

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *