Iepure a la naranjo dukan

Ingrediente:

  • 2 pulpe de iepure
  • sare, piper, cimbru, usturoi praf, curry, oregano, etc.
  • 100ml fanta ZERO ( sau suc de portocale in caz ca sunteti la consolidare )
  • 1 linguria amidon

Mod de preparare:

  1. Pui pulpele de iepure intr’o oala la fiert.
  2. Fierbi circa 10-15 minute pana iepurele devine fraged.
  3. Intr-o tigaie adaugi fanta ZERO, sare, piper, oregano, usturoi praf, curry si cimbru.
  4. Dizolvi lingurita de amidon in jumatate de pahar de apa apoi adaugi in tigaie.
  5. Pui pulpele in tigaie si imbaiezi cu sosul, lasi la foc mic intorcand pulepe din cand in cand ca sa se imbibe bine sosul.
  6. Lasi pe foc pana scade sosul si se ingroasa. Amesteci din cand in cand.

Pofta Buna!

Multumim pentru reteta Cristina !

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *