Iepure a la naranjo dukan

Ingrediente:
- 2 pulpe de iepure
- sare, piper, cimbru, usturoi praf, curry, oregano, etc.
- 100ml fanta ZERO ( sau suc de portocale in caz ca sunteti la consolidare )
- 1 linguria amidon
Mod de preparare:
- Pui pulpele de iepure intr’o oala la fiert.
- Fierbi circa 10-15 minute pana iepurele devine fraged.
- Intr-o tigaie adaugi fanta ZERO, sare, piper, oregano, usturoi praf, curry si cimbru.
- Dizolvi lingurita de amidon in jumatate de pahar de apa apoi adaugi in tigaie.
- Pui pulpele in tigaie si imbaiezi cu sosul, lasi la foc mic intorcand pulepe din cand in cand ca sa se imbibe bine sosul.
- Lasi pe foc pana scade sosul si se ingroasa. Amesteci din cand in cand.
Pofta Buna!
Multumim pentru reteta Cristina !
Se poate consuma la:
Etapa de Atac




Leave a Reply