Jeleu de iaurt cu scortisoara dukan

Un desert racoros, jeleu cu iaurt si scortisoara

Ingrediente:

  • 300 g iaurt degresat
  • 50 ml lapte degresat
  • un plic de gelatina
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • scortisoara pentru pudrat

Pasi pentru executare:

  1. Se prepara gelatina dupa instructiunile de pe plic.Incalziti laptele si adaugati gelatina rezultata in lapte apoi turnati laptele peste iaurt intr-un bol si amestecati pana seomogenizeaza compozitia.
  2. Adaugati indulcitor, esentele de rom si vanilie si continuati sa amestecati.
  3. Turnati compozitia in 2 boluri mai mici sau in forme de briose din silicon.
  4. Se baga la frigider 2 ore pana cand se intareste compozitia.
  5. Cand este gata rasturnati jeleul din castron si ornati cu scortisoara.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *