Mancati corect cand urmati o dieta

Azi vorbesc despre ceva ce trebuie sa recunosc ca e un pacat: alimentatia de orice fel atunci cand urmati o dieta.

Daca atunci cand calcati o camasa dedicati timp suficient pentru potrivire. Daca atunci cand spalati masina acordati o atentie deosebita stralucirii. De ce sa nu procedati la fel atunci cand stati la masa si va dedicati mancatului?

Alimentatia, un act sacru

Bine, poate mai mult de o data ati vrut sa mancati foarte putin pe vreme foarte calda. Sau doar sa ne gandim ca trebuie sa mancati ceva ce nu va place, ar putea fi descurajator si doriti sa va ridicati de la masa ca inainte, insa oricine a tinut o dieta stie ca aceasta este o greseala.

La masa de pranz sau cina, trebuie sa stati linistiti si sa mancati corect, urmati cu sfintenie dieta pe care o aplicati la un anumit moment dat, mancand toate produsele alimentare, desertul, etc. Nu are nici un rost sa veniti acasa si sa mancati o farfurie de piept de pui in timp ce va schimbati hainele, trageti un pui de somn cat mai repede sau mergeti la plaja.

In acest mod faceti din zi seara si obtineti o foame si ajungeti sa mancati oricand va este la indemana, sau va ganditi ca realizati un sacrificiu enorm si ca nu merita sa intrerupeti dieta la cea mai mica scuza.

Deci, stati jos si mancati

Cu siguranta, aceasta situatie este familiara pentru mai mult de unul dintre cititorii mei. Nu credeti ca uneori faceti totul mult prea bine si urmati un sir? Acest mod de a manca va face sa credeti ca va fi si mai benefic pentru scaderea in greutate, si exista o dovada larg raspandita ca nu este asa.

Deci, data viitoare cand mergti la masa de pranz sau cina, in orice mod, in graba si fara a mesteca fiecare muscatura doar sa reflectati daca procedati corect sau daca, dimpotriva, faceti un sacrificiu fara rezultate numai daca stati 5 minute pentru a manca incet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *