Marmelada de dovleac dukan

O marmelada delicioasa, perfecta pentru a va potoli pofta de dulce!

Ingrediente:

  • 400 grame dovleac fiert
  • indulcitor dupa gust
  • 1 foaie de gelatină
  • esenta de vanilie

Mod de preprare:

  1. Dovleacul se curata de coaja, de seminte si de fibre si se fierbe pana devine moale.
  2. Se scurge si se paseaza cu blenderul.
  3. Foaia de gelatina de inmoaie, se amesteca impreuna cu dovleacul, indulcitorul si esenta de vanilie.
  4. Amestecul se pune intr-o craticioara si se coace timp de cel puțin 15 minute.
  5. Se lasa sa se raceasca.
  6. Se pune intr-un borcan si se pastreaza în frigider pana a doua zi cand se poate consuma.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *