Negresa dukan

O prajitura care starneste amintiri, adaptata la dieta Dukan.

Ingrediente:

Blat:

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 galbenusuri
  • 1 plic budinca de ciocolata neagra Dr.Oetker
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de rom
  • 150 ml lapte 0,1% grasime

Bezea:

  • 4 albusuri
  • indulcitor dupa gust

Instructiuni de preparare:

  1. Continutul plicului de budinca se dizolva in lapte si se adauga taratele.
  2. Se lasa 15-20 de minute sa se umfle taratele.
  3. Se adauga galbenusurile, indulcitorul si esenta de rom si se omogenizeaza.
  4. Compozitia se baga in cuptorul preincalzit, 20 de minute, la foc mediu (180 de grade).
  5. Se scoate blatul si se toarna deasupra bezeaua.
  6. Se reintroduce in cuptor pentru aproximativ 10 minute.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *