Peste in sos dulce acrisor dukan

Ingrediente:

  • 1 peste de aproximativ 1 kg
  • 2 cepe
  • 1 lingura otet
  • 140 ml iaurt cu 0,1 % grasime
  • 1 1/2 lingura indulcitor
  • sare,piper
  • patrunjel verde .

Mod de preparare:

  1. Pestele se curate de solzi si mate, se inlatura capul si coada si se spala cu apa rece.
  2. Se taie in doua pe lung si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.
  3. Pestele se coace pe gratar.
  4. Ceapa se toaca si se soteaza in 2 linguri de apa, nu se lasa se se inmoaie foarte tare.
  5. Peste ceapa se adauga otetul si 1 lingura de indulcitor, se amesteca bine si se ia de pe foc.
  6. Ceapa se scoate pe o farfurie cu ajutorul unei palete cu gauri.
  7. In zeama ramasa in tigaie se adauga iaurtul amestecat cu ½ lingura de indulcitor si se condimenteaza dupa gust.
  8. Pe un platou se aseaza pestele ,alaturi se pune ceapa si peste ele se toarna sosul de iaurt.

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *