Peste provensal dukan

Ingrediente:

  • 2 bucati file de peste la alegere
  • 2 cepe tocate
  • 200 de grame rosii din conserva
  • o jumatate de lingurita busuioc uscat sau 2 frunze proaspete tocate
  • sare si piper dupa gust

Instructiuni de preparare:

  1. Intr-o tigaie antiaderenta trageti ceapa pana se maroneste
  2. Adaugati rosiile, acoperiti cu un capac si lasati cam 10 minute pe foc mediu
  3. Asezonati cu busuioc sare si piper
  4. In alta tigaie antiaderenta puneti pestele pe toate partile pana este facut.
  5. Serviti cald pe o baza din salsa-ul facut mai devreme.

Portii: 2

Timp total de preparare: ~35 de minute

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *