Piept de pui cu sos picant dukan

Ingrediente:

  • 4 jumatati de piept de pui
  • 3 linguri de vin alb sec
  • o ceapa mica tocata
  • 8 lingurite de iaurt degresat
  • 1 lingurita mustar de dijon
  • o lingura capere tocate
  • o lingurita boia iute
  • sare si piper dupa gust

Instructiuni de preparare:

  1. Trageti la tigaie pieptul de pui cu ceapa pana aceasta devine sticloasa.
  2. Adaugati vinul, asezonati cu sare si piper si lasati pe foc mic aproximativ o ora.
  3. Cand sosul s-a redus adaugati iaurt, mustar, capere si boia.
  4. Amestecati bine.
  5. Se serveste fierbinte

Portii: 2

Timp total de preparare: ~1 ora

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *