Placinta cu dovleac dukan

Dovleacul este delicios mai ales folosit in prajituri

Ingrediente:

Blat:

  • 4 oua,
  • 4 linguri de tarate de ovaz,
  • 4 linguri de lapte cu 0,1% grasime,
  • Indulcitor dupa gust
  • Esenta de vanilie,
  • 1 lingurita de praf de copt

Umplutura:

  • 300 gr dovleac
  • Indulcitor dupa gust

Instructiuni de preparare:

Blat:

  1. Se separa ouale.
  2. Albusurile se bat spuma.
  3. Restul ingredientelor se amesteca si se lasa 15 minute, timp in care taratele se umfla
  4. Compozitia cu galbenusuri se amesteca incet, cu o lingura, de sus in jos, impreuna cu albusurile

Umplutura:

  1. Dovleacul dat pe razatoare si amestecat cu indulcitorul se caleste aproximativ 20 de minute.
  2. Intr-o tava se toarna jumatate din compozitia de blat si se baga 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
  3. Se pune dovleacul calit si restul de compozitie de blat
  4. Se baga la cuptor pana se rumeneste, aproximativ inca 20 de minute

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *