Prajitura Fanta Dukan

O prajitura pe care cu siguranta o vei indragi!

Ingrediente:

Blatul:

  • 4 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite praf de copt
  • goji
  • esenta de rom
  • 2 plicuri de ness
  • 200 ml cola

Crema de branza:

  • 300 grame branza 0,2% grasime
  • 200 grame iaurt0,1% grasime
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de portocale
  • esenta de vanilie
  • goji
  • 1 plic gelatina praf

Budinca de Fanta:

  • o cutie fanta zero
  • 1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare:
Blat:

  1. Taratele de ovaz si cele de grau se amesteca intr-ul bol cu praful de copt, indulcitorul, nessul, esenta, galbenusuurile, goji si cola.
  2. Albusurile se bat spuma separat si apoi amestecate incet cu prima compozitie.
  3. Compozitia se pune intr-o forma de guguluf si se baga in cuptor la 160 de grade, aprximativ 25 de minute.

Crema de branza:

  1. Se amesteca branza cu iaurtul, indulcitorul, goji, esenta si gelatina care in prealabil a fost hidratata si lichefiata.
  2. Blatul odata racit se pune intr-o alta forma ,rotunda, si tapetata cu o folie alimentara.
  3. Se toarna crema de branza.

Budinca de Fanta:

  1. Se face ca si o budinca obisnuita doar ca se inlocuieste laptele cu Fanta.
  2. Budinca se toarna deasupra cremei de branza si se da la rece peste noapte.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *