Pui cu ceapa, ardei si ciuperci dukan

Ingrediente:

  • 250 piept de pui dezosat, fara piele
  • 1 ardei gras, rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 7 ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita oregano
  • sare, piper

Mod de preparare:

  1. Pieptul de pui se taie fasii.
  2. Usturoiul se toaca marunt, ceapa si ardeiul se taie cubulete, ciupercile se taie in sferturi.
  3. Se soteaza puiul intr-o tigaie antiederenta.
  4. Se adauga 100 ml de apa si se fierbe puiul pana scade toata zeama.
  5. Se adauga legumele si se soteaza la foc iute, aproximativ 10 minute.
  6. Se adauga oregano si zaeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *