Pui cu sos de usturoi dukan

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui fara piele si os
  • 2 catei de usturoi pentru bait
  • 100 g iaurt cu 0,1% grasime pentru bait
  • 2 catei de usturoi pentru sos
  • 100 g iaurt cu 0,1% grasime pentru sos
  • sare
  • condimente (piper, oregano, boia iute)

Instructiuni de preparare:

  1. Pieptul se taie cubulete apoi se condimenteaza.
  2. Se face baitul din 2 catei de usturoi zdrobiti si 100 de grame de iaurt. Se adauga pieptul in bait si se lasa la rece cam 3-4 ore.
  3. Se trage la tigaie la foc iute pieptul.
  4. Pentru sos se freaca usturoiul pisat cu sare, se adauga iaurtul si se omogenizeaza.
  5. Sosul obtinut se toarne peste pui in farfurie.

Portii: 2

Timp de preparare: aproximativ 15 minute (+ 3-4 ore pentru fezandare)

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *