Pui la gratar cu verdeturi amestecate, rosii si parmezan atkins

Pui la gratar, clasic dar in acelasi timp nou.

Ingrediente:

  • 170 grame de piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 ceasca de verdeturi amestecate
  • 5 tomate cherry
  • 2 lingurite de parmezan din branza rasa

Preparare:

  1. Incalziti inainte gratarul
  2. Ungeti puiul cu ulei de masline si pregatiti carnea la gratar timp de 7 minute pe fiecare parte sau pana nu mai are zeama
  3. Puneti puiul pe verdeturi si garnisiti cu tomate si branza
  4. Stropiti cu dressing redus in carbohidrati peste salata si serviti

Protii: 1

Timp de preparare: 15 minute

Informatii nutritionale pentru o portie:

  • Carbohidrati: 4,1 grame din care fibre alimentare 2,5 grame
  • Proteine: 41.5 grame
  • Grasimi: 7.5 grame
  • Calorii: 262.5

Se poate consuma la:

retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *