Pui la gratar cu verdeturi amestecate, rosii si parmezan atkins

Pui la gratar, clasic dar in acelasi timp nou.
Ingrediente:
- 170 grame de piept de pui dezosat si fara piele
- 1 ceasca de verdeturi amestecate
- 5 tomate cherry
- 2 lingurite de parmezan din branza rasa
Preparare:
- Incalziti inainte gratarul
- Ungeti puiul cu ulei de masline si pregatiti carnea la gratar timp de 7 minute pe fiecare parte sau pana nu mai are zeama
- Puneti puiul pe verdeturi si garnisiti cu tomate si branza
- Stropiti cu dressing redus in carbohidrati peste salata si serviti
Protii: 1
Timp de preparare: 15 minute
Informatii nutritionale pentru o portie:
- Carbohidrati: 4,1 grame din care fibre alimentare 2,5 grame
- Proteine: 41.5 grame
- Grasimi: 7.5 grame
- Calorii: 262.5
Se poate consuma la:




Leave a Reply