Pui picant cu tarhon la tigaie dukan

Ingrediente:

  • 800 grame piept de pui fara piele si fara os
  • 1 lingura tarhon uscat
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 3 linguri vin alb sec
  • sare, piper alb

Mod de preparare:

  1. Carnea de pui se taie in fasii, ardeiul se taie rondele.
  2. Se amesteca amidonul de porumb cu sare si piper.
  3. Bucatile de carne se trec prin amidonul asezonat
  4. Intr-o tigaie antiaderenta incinsa se rumeneste carnea.
  5. Se adauga rondelele de ardei iute si tarhonul.
  6. Se stinge cu vin si cu 200 ml de apa.
  7. Se acopera cu un capac si se fierbe 6-8 minute pana cand carnea este patrunsa si sosul este legat.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *