Racituri de pui dukan

Ingrediente:

  • 500 gr piept de pui fara piele
  • Piper boabe
  • Foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 2 plicuri gelatina
  • Sare
  • 1 ceapa mica

Instructiuni de preparare:

  1. Se fierbe carnea in apa cu sare, piper boabe, cateii de usturoi, ceapa si foile de dafin.
  2. Carnea se marunteste si se pune intr-un vas.
  3. Deasupra se toarna zeama strecurata, in care a fiert carnea, si in care se adauga gelatina facuta conform cu instructiunile de pe plic.
  4. Se tine peste noapte la frigider

Sfaturi:

  • Pentru zilele in care aveti voie si legume, puteti adauga morcovi, pastarnac sau patrunjel radacina.

Timp total de preparare: ~1 ora

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *