Rulada cu ciocolata Dukan

Rulada ciocolatoasa, delicioasa, sigur vei vrea sa o faci si alta data!
Ingrediente:
Blat:
- 3 oua
- 200 grame iaurt 0,1% grasime
- 2 linguri tarate de ovaz
- 1 lingura tarate de grau
- indulcitor
- esente
- 1/2 plic praf de copt
Crema:
- 500 ml lapte
- 1 plic gelatina
- indulcitor
- 1 lingurita cacao
- esente
- 1 galbenus de ou
Mod de preprare:
Blat:
- Albusurile se bat spuma si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente.
- Cmpozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Se baga in cuptorul preincalzit la 160 de grade, aproximativ 10 minute.
- Se scoate si se rastoarna pe un prosop, se scoate hartia de copt si se ruleaza cu prosopul.
Crema:
- Gelatina se dizolva in 100 ml de lapte.
- Galbenusul se amesteca impreuna cu indulcitorul, cacao si esenta.
- Se toarna restul de lapte treptat, amestecand incontinuu.
- Se pune crema pe foc si se amesteca pana se obtine un lichid fluid.
- Se lasa sa se racreasca si se amesteca impreuna cu gelatina.
- Foaia de rulada se unge cu crema racita si se ruleaza
- Se pastreaza in frigider pentru aprximativ 2 ore.
Se poate consuma la:
Etapa de Consolidare



Leave a Reply