Rulada cu ciocolata Dukan

Rulada ciocolatoasa, delicioasa, sigur vei vrea sa o faci si alta data!

Ingrediente:

Blat:

  • 3 oua
  • 200 grame iaurt 0,1% grasime
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura tarate de grau
  • indulcitor
  • esente
  • 1/2 plic praf de copt

Crema:

  • 500 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • indulcitor
  • 1 lingurita cacao
  • esente
  • 1 galbenus de ou

Mod de preprare:

Blat:

  1. Albusurile se bat spuma si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente.
  2. Cmpozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Se baga in cuptorul preincalzit la 160 de grade, aproximativ 10 minute.
  4. Se scoate si se rastoarna pe un prosop, se scoate hartia de copt si se ruleaza cu prosopul.

Crema:

  1. Gelatina se dizolva in 100 ml de lapte.
  2. Galbenusul se amesteca impreuna cu indulcitorul, cacao si esenta.
  3. Se toarna restul de lapte treptat, amestecand incontinuu.
  4. Se pune crema pe foc si se amesteca pana se obtine un lichid fluid.
  5. Se lasa sa se racreasca si se amesteca impreuna cu gelatina.
  6. Foaia de rulada se unge cu crema racita si se ruleaza
  7. Se pastreaza in frigider pentru aprximativ 2 ore.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *