Saltimbocca de pui dukan

Ingrediente:

  • 4 fileuri din piept de pui
  • 4 felii mari de sunca de pui
  • 12 frunze de salvie
  • 3 linguri vin alb, sec
  • 2 linguri amidon de porumb
  • sare, piper

Mod de preparare:

  1. Pieptul se pui se pregateste ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper.
  2. Peste fiecare bucate de piept de pui se pune cate o felie de sunca de pui, iar deasupra cate 2 frunze de salvie.
  3. Bucatile se carne se prind cu scobitori ca sa nu se desprinda sunca si salvia.
  4. Pieptul de pui astfel pregatit se trage intr-o tigaie antiaderenta, incepand cu frunzele de salvie in jos.
  5. Vinul se amesteca impreuna cu amidonul si cu 100 de ml de apa.
  6. Se fierbe separat pana se obtine un sos catifelat.
  7. Bucatile de pui se servesc cu sosul de vin.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *