Shaorma dukan

Ingrediente:
Lipie
- 2 linguri de tarate de ovaz
- un ou
- 2 linguri de branza cremoasa degresata
- sare
Umplutura
- o jumatate de piept de pui
- varza tocata marunt
- ceapa
- rosii
- castraveti murati
- sos de rosii
- o lingurita maioneza dukan
Instructiuni de preparare:
- Amestecati taratele, oul si branza pana devine o pasta omogene si lasati 15 minute sa se umfle taratele. Intindeti intr-o tava pe hartie de copt pasta sub forma de lipie si bagati la cuptor le 170 de grade 20 de minute.
- Trageti la tigaie pe foc iute pieptul taiat fasii subtiri.
- Sosul de rosii se face din o rosie oparita si decojita, pasata cu blenderul la care adaugati condimente dupa gust. Daca doriti ca shaorma sa fie picanta puteti adauga cativa stropi de tabasco.
- Cat lipia este calda se unge cu sos de rosii si maioneza, se adauga umplutura si se ruleaza.
Portii: 1
Timp de preparare: aproximativ 45 minute
Se poate consuma la:
Etapa de Consolidare


Leave a Reply