Shaorma dukan

Ingrediente:

Lipie

  • 2 linguri de tarate de ovaz
  • un ou
  • 2 linguri de branza cremoasa degresata
  • sare

Umplutura

  • o jumatate de piept de pui
  • varza tocata marunt
  • ceapa
  • rosii
  • castraveti murati
  • sos de rosii
  • o lingurita maioneza dukan

Instructiuni de preparare:

  1. Amestecati taratele, oul si branza pana devine o pasta omogene si lasati 15 minute sa se umfle taratele. Intindeti intr-o tava pe hartie de copt pasta sub forma de lipie si bagati la cuptor le 170 de grade 20 de minute.
  2. Trageti la tigaie pe foc iute pieptul taiat fasii subtiri.
  3. Sosul de rosii se face din o rosie oparita si decojita, pasata cu blenderul la care adaugati condimente dupa gust. Daca doriti ca shaorma sa fie picanta puteti adauga cativa stropi de tabasco.
  4. Cat lipia este calda se unge cu sos de rosii si maioneza, se adauga umplutura si se ruleaza.

Portii: 1

Timp de preparare: aproximativ 45 minute

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *