Somon cu ceapa si crusta de mustar dukan

Ingrediente:

  • 400 g file de somon
  • o lingurita de cimbru
  • o ceapa mica taiata marunt
  • o lingurita mustar de dijon
  • o lingurita de otet
  • sare si piper

Instructiuni de preparare:

  1. Trageti ceapa la tigaie aproximativ 2 minute apoi adaugati otretul.
  2. Dupa ce se evapora otetul luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
  3. Odata racita ceapa adaugati mustarul si cimbrul si amestecati bine.
  4. Asezonati somonul cu sare si piper apoi trageti la tigaie cate un minut pe fiecare parte.
  5. Puneti somonul intr-un vas de yena, ungeti cu pasta obtinuta din ceapa, mustar si cimbru.
  6. Turnati apa in vas apoi bagati la cuptor circa 10 minute la 150 de grade.

Portii: 2

Timp de preparare: aproximativ 30 minute

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *