Spanac cu sos bechamel dukan

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se pune o oala cu apa la fiert.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga spanacul si se opareste cateva minute. Scurgem bine spanacul si il bucatim.
  3. Punem o tigaie pe foc si tragem un pic spanacul cu un dinte de usturoi, sarea si piperul.
  4. Adaugam sosul bechamel si 2 linguri de branza cremoasa 0%.
  5. Mai lasam pe foc inca 5-10 minute amestecand din cand in cand. Scoatem spanacul din tigaie si il punem in farfurie sau intr’un tupper.
  6. Se adauga ultimele 2 linguri de branza si se amesteca.

Se poate servi simplu sau cu orice fel de carne, peste sau oua fierte.

Pofta Buna!

Multumim pentru reteta Cristina !

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *