Supa de dovleac si ghimbir dukan

Ingrediente:

  • 400 g dovleac curatat de coaja, taiat cuburi
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • 30 de grame de ghimbir proaspat dat pe razatoare
  • 100 ml vin alb sec
  • o lingurita de coriandru
  • sare si piper

Instructiuni de preparare:

  1. Trageti dovleacul si ceapa la foc iute intr-un vas pentru sosuri mare cam 2 minute.
  2. Adaugati vinul si cand se evapora complet adaugati ghimbirul si un litru de apa.
  3. Lasati sa fiarba la foc mediu 30 de minute dupa care bagati la blender.
  4. Adaugati coriandru, sare si piper.

Portii: 3

Timp de preparare: aproximativ 45 minute

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *