Supa de sparanghel si praz atkins

O reteta cu origini sud-americane.

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt
  • partea alba de la un fir de praz maruntit fin
  • 350 grame de sparanghel taiat in bucati de un centimetru
  • o lingurita de usturoi taiat marunt
  • 200 ml de supa de pui
  • 80 ml de smantana integrala

Preparare:

  1. Topiti untul intr-un vas antiaderent pe foc mediu. Adaugati prazul si sotati 3 minute. Adaugati asparagus si lasati 1 minut. Adaugati si usturoiul si mai sotati 30 de secunde.
  2. Adaugati supa de pui si lasati pana da in clocot.
  3. Dati focul pe mic si lasati cam 10 minute pana asparagusul e fraged.
  4. Adaugati smantana, sarea si piperul

Protii: 4

Timp de preparare: 30 minute

Informatii nutritionale pentru o portie:

  • Carbohidrati: 5,2 grame din care fibre alimentare 2 grame
  • Proteine: 3.5 grame
  • Grasimi: 13.5 grame
  • Calorii: 155.5

Se poate consuma la:

retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins retete dieta atkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *