Tarte cu ciocolata Dukan

Un desert delicios care creeaza dependenta!

Ingrediente:

Pentru baza:

  • 30 grame de tarate de grau
  • 30 grame de tarate de ovaz
  • 30 grame de lapte praf degresat
  • indulcitor
  • 1 galbenus de ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • esenta de unt
  • esenta de vanilie
  • 40 grame iaurt 0,1% grasime

Pentru umplutura:

  • 30 grame de lapte praf degresat
  • 2 lingurite de cacao
  • indulcitor
  • esenta de migdale
  • lapte 0,1% grasime

Mod de preparare:

  1. In mixer, se pun taratele si laptele praf, se amesteca bine, se adauga galbenusul, sare si esentele.
  2. Se adauga iaurt si se amesteca pana devine omogen.
  3. Se face o bila, se inveleste in folie de plastic si se baga in frigider pentru cel puțin o jumatate de ora.
  4. Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
  5. Scoateți aluatul din frigider, puneti-l pe bucata de folie alimentara, presati-l si acperiti-l cu o alta bucata de folie.
  6. Cu sucitorul, intindeti o foaie de 1/2 cm grosime, apoi taiati cercuri si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  7. Intre timp, se prepara crema, intr-un bol se pune lapte praf, cacao, esenta si se adauga cate un pic de lapte degresat pana se obtine o crema densa.
  8. Se toarna o lingura de umplutura in interiorul fiecarui cerc din aluat.
  9. Se baga in cuptorul fierbinte timp de 15 minute.
  10. Scoateți din cuptor, presarati imediat peste, lapte praf.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *