Ton picant la gratar Dukan

Ingrediente:

  • 1,5 kg file de ton
  • o lingurita de ghimbir (praf)
  • 4 catei de usturoi zdrobit
  • 6 linguri de iaurt cu 0,1% grasime
  • o lingurita boia iute
  • 2 lingurite de chimen
  • sare dupa gust

Instructiuni de preparare:

  1. Amestecati ghimbirul cu usturoiul, adaugati sare si apoi asezonati pestele.
  2. Amestecati iaurtul cu boia si chimen si folositi amestecul pentru a unge pestele.
  3. Puneti pestele pe gratar cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Portii: 2

Timp de preparare: aproximativ 30 minute

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *