Tort cu cafea dukan

Un tort delicios, se poate consuma inca din Atac pentru ca nu are tolerate!

Ingrediente:

  • 600 grame iaurt
  • 2 oua
  • 200 ml apa
  • 800 ml cafea slaba
  • 5 plicuri gelatina
  • indulcitor
  • esenta rom

Mod de preprare:

  1. Iaurtul se amesteca impreuna cu albusurile batute spuma.
  2. Se face un sirop de rom din apa, indulcitor si esenta de rom in care se dizolva 3 plicuri de gelatina.
  3. Cand gelatina a devenit sticloasa, se adauga galbenusurile si se pune compozitia pe foc mic.
  4. Se amesteca incontinuu pana galbenusurile se incorporeaza.
  5. Se lasa sa se racoreasca un pic , apoi se amesteca in compozitia de iaurt cu albusuri.
  6. Se prepara un jeleul din cafea amestecata cu indulcitor si aromata cu esenta de rom in care se dizolva 2 plicuri de gelatina.
  7. Intr-o tava tapetata cu folie alimentara se toarna jumatate din compozitia cu iaurt, apoi jeleul de cafea si restul de compozitie alba.
  8. Se lasa la frigider pentru aprximativ 2 ore.
  9. Se orneaza cu praf de cafea.

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *