Tort Diplomat Cola dukan

Ingrediente:
Blat:

  • 2 oua
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 2 lingurite cacao
  • 6 linguri coca cola
  • ½ plic praf de copt
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de rom

Crema:

  • 2 oua
  • 1 lingura de amidon
  • 200 ml de cola
  • 250 gr de branza cu 0,2% grasime
  • 2 plicuri de gelatina
  • indulcitor dupa gust

Instructiuni de preparare:

Blat:

  1. Se bat albusurile spuma, se adauga indulcitorul si se mixeaza pana obtinem o bezea.
  2. Galbenusurile se bat separat cu cacao si se adauga 6 linguri de coca cola si 2 linguri de tarate de ovaz.
  3. Se amesteca cele doua compozitii si se adauga praful de copt.
  4. Se toarna aluatul intr-o tava si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 30 de minute, pana ce blatul se desprinde de pe hartia de copt.

Crema:

  1. Ouale se bat cu indulcitorul, cu amidonul si 50 ml de cola.
  2. 150 de ml de cola se pun pe foc si cand fierbe se adauga ouale.
  3. Se fierbe pana se ingroasa ca o sarlota.
  4. Branza se mixeaza cu indulcitor dupa gust si cu crema de mai sus.
  5. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic si se adauga in crema de branza.

Asamblare prajitura:

  1. Blatul se taie in 2 parti egale.
  2. Intr-un vas in care ati pus folie alimentara se pune jumatate din crema, blat, cealalta jumatate de crema si iar blat.
  3. Se da la frigider pana a doua zi.
  4. Blatul se poate insiropa cu cola.

Se poate consuma la:

Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *