Vita cu piper verde dukan

Ingrediente:

  • 350 g antricot de vita (taiat in doua felii perpendicular pe fibra)
  • un iaurt mic cu 0,1% grasime
  • un varf de lingurita de mustar de dijon
  • ierburi dupa gust
  • sare si indulcitor dupa gust
  • cativa picuri de otet
  • piper verde murat zdrobit

Instructiuni de preparare:

  1. Daca nu aveti piper verde murat se pot pune boabele de piper in otet cu putin indulcitor si lasati-le cateva ore.
  2. Zdrobiţi uşor, cu lateralul unui cuţit, boabele de piper verde.
  3. Treceţi fiecare bucată de carne prin boabele de piper verde şi presaţi bine pentru a se lipi şi impregna cu aroma lor.
  4. Intr-o tigaie antiaderenta se pun feliile de antricot cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare.
  5. Cand carnea e gata se scoate si se impacheteaza in folie de aluminiu si se lasa la odihnit.
  6. Se amesteca bine iaurtul, mustarul, ierburile, sarea, indulcitorul si sosul lasat de carne in folie.
  7. Se pune carnea pe farfurie si se toarna sosul deasupra. Se decoreaza cu boabe de piper verde.

Timp total de preparare: ~20 minute

Se poate consuma la:

Etapa de Atac  Etapa de Consolidare  Etapa de Croaziera PP  Etapa de Croaziera PV  Etapa de Stabilizare 

Alimente tolerate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *